Ingezetenen Veendam

Veendam Ingezetenen 1811 - 1820

Veendam Ingezetenen 1811 - 1820 bestaat uit de transcriptie en afbeeldingen van fiches van alle originele pagina's. Het bevat zeer veel personen uit Veendam met daarbij een huisnummer, gezindte, geboortedatum en geboorteplaats. Het boek is interessant voor iedereen die onderzoek doet naar personen die in de genoemde periode in Veendam hebben gewoond.

Het boek is uitsluitend beschikbaar op CD. De PDF-versie op de CD is zo opgemaakt dat het als boek kan worden afgedrukt (216 pagina's).

Inhoud CD:

  • Transcriptie Veendam Ingezetenen 1811 - 1820 in PDF-formaat om via de PC te lezen en om uit te printen
  • 60 afbeeldingen van fiches van originele pagina's in JPG-formaat (2 pagina's per fiche)

De kosten voor de CD zijn € 10,- exclusief verzendkosten (€ 2,50 binnen Nederland). Dit e-mailadres is beveiligd tegen spambots, u heeft JavaScript nodig om het te kunnen bekijken


 

Veendam Ingezetenen 1826 - 1834

Veendam Ingezetenen 1826 - 1834 bestaat uit de transcriptie en afzonderlijk de afbeeldingen van fiches van alle originele pagina's. Het bevat zeer veel personen uit Veendam met daarbij beroep, geboortedatum en huisnummer.  Het boek is interessant voor iedereen die onderzoek doet naar personen die in de genoemde periode in Veendam hebben gewoond.

Het boek is uitsluitend beschikbaar op CD. De PDF-versie op de CD is zo opgemaakt dat het als boek kan worden afgedrukt (71 pagina's).

Inhoud CD:

  • Transcriptie Veendam Ingezetenen 1826 - 1834 in PDF-formaat om via de PC te lezen en om uit te printen
  • 74 afbeeldingen van fiches van originele pagina's in JPG-formaat

De kosten voor de CD zijn € 15,- exclusief verzendkosten (€ 2,50 binnen Nederland). Dit e-mailadres is beveiligd tegen spambots, u heeft JavaScript nodig om het te kunnen bekijken